English Deutsch Dansk

VIRKSOMHEDEN

Bar2 A/S blev stiftet d. 18-06-2010 af direktør Søren Sloth Jensen, produktionschef Per Hansen og salgschef Steffen Bak.

Bar2 A/S råder over 6.100 m2 produktionslokaler fordelt over 3 matrikler, med 1.800 m2 på V. Henriksensvej 4 i Maribo, 500 m2 på Rjukanvej 4 i Nakskov og 3.800 m2 på Sandvikenvej 3, i Nakskov.

Bar2 A/S er en underleverandør virksomhed indenfor stålindustrien uden egenproduktion med kerneområder som laserskæring, kantbukning, stans, dybtræk, svejsning, slibning, polering, maling, glasblæsning, stålblæsning og forchromning.

Vision:

Bar2 A/S har en vision om at levere god kvalitet til aftalt tid.

Bar2 A/S har en vision om at være et naturligt sted at henvende sig når der efterspørges på produktion inden for vores kerneområder.

Bar2 A/S har en vision om at være en sund og stærk virksomhed og altid at være i god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.
Mission:

Bar2 A/S har en målsætning om at være det valg vores kunder foretrækker på grund af leveringstid, kvalitet, og en god pris.

Bar2 A/S har en målsætning om at vedholde og udbygge de gode og positive relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Bar2 A/S har en målsætning om gensidig tillid til vores kunder og samarbejdspartnere.

Sandvikenvej 3
Sandvikenvej 3, Nakskov (Stålproduktion)

Rukanvej 4
Rukanvej 4, Nakskov (Glasblæsning, Maling)

V. Henriksensvej 4
V. Henriksensvej 4, Maribo (Forchromning)